PIIIAshop

PIIIAshop

Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste & Evästekäytäntö

Laadittu 1.11.2019.

PIIIAshop-verkkokaupan henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Luethan tietosuojakäytännön huolellisesti etukäteen ennen palvelun käytön aloittamista.

Rekisterinpitäjä:

PIIIA.com, Mannarintie 62, 45370 Valkeala, Suomi

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö:

Piia Niemi, info@piiia.com

Rekisterin nimi:

PIIIAshop asiakasrekisteri

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on tilauksen teko yrityksen verkkokaupasta (PIIIAshop) eli sopimuksen teko.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tilauksien täyttäminen ja asiakassuhteen hoitaminen.

Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja lähettää uutiskirjeitä tai muuta markkinointimateriaalia.

Rekisterin tietosisältö:

Keräämme seuraavia henkilötietoja: Nimi, Sähköpostiosoite, Laskutusosoite, Toimitusosoite, Puhelinnumero, IP-osoite, Tiedot tilatuista tuotteista/palveluista sekä niiden muutoksista. Rekisteröityneeltä käyttäjältä keräämme myös PIIIAshop-tunnukseen liittyviä tietoja, kuten tunnuksen ja salasanan.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaan suorittaessa tilaus, tai asiakkaalta tilauksen yhteydessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille tai EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole PIIIA.com:in tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Sivusto saattaa hyödyntää palveluntuottajina kolmansia osapuolia maksun vahvistamiseksi, ja asiakas saatetaan ohjata kolmannen osapuolen ylläpitämälle ja omistamalle sivustolle, jolla on oma tietosuojaselosteensa. Kolmannen osapuolen omistavalle sivustolle luovutettuja henkilötietoja käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Käyttämällä maksutapana PayPal:ia asiakas hyväksyy tietojensa siirtämisen PayPal:ilta PIIIA.comille. Ostosopimuksen ja tilauksen toteuttamiseksi PayPal siirtää henkilötietoja PIIIAshop-verkkokaupalle. Tutustu PayPal:in tietosuojaselosteeseen heidän Internet-sivuillaan osoitteessa: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-full. Tilauksen toimittamisen yhteydessä asiakkaan henkilötietoja välitetään kuljetusliikkeelle (Posti).

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun oma tili on aktiivinen. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoittamana tietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään ja muun kirjanpitoaineiston tapaan.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista:

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet:

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Huomioithan, että sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, ellei niiden säilytys ole välttämätöntä esimerkiksi kirjanpitolain tai muiden lakisääteisten velvotteiden mukaan. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@piiia.com.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoihin:

PIIIAshop saattaa tarjota linkkejä muille verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole PIIIA.com:in määräysvallassa eikä PIIIA.com vastaa niiden tai niissä olevien linkkien sisällöstä. Mikäli vierailet linkitetyllä sivustolla, sinun tulee erikseen tarkistaa tällaiselle sivustolle soveltuvat tietosuoja- ja muut käytännöt.

Evästeet:

PIIIA.com käyttää evästeitä kerätäksemme ja säilyttääksemme tietoa käydessäsi sivustollamme, kuten PIIIAshop-verkkokaupassa. Evästeet auttavat meitä laskemaan sivuston kävijämäärää ja seuraamaan sivustomme käyttöä parantaaksemme palveluamme. Voit estää evästeiden käytön. Huomioithan, että näin tehdessäsi jotkin palvelun toiminnallisuudet eivät välttämättä toimi oikein.

Käyttämämme kolmannet osapuolet, kuten teknisten- , markkinointi- ja maksupalveluiden palveluntarjoajat saattavat käyttää omia evästeitä. Esimerkiksi PayPal, Posti, Facebook, Instagram ja Google Analytics. Löydät palveluntarjoajien tietosuojaselosteet heidän omilta Internet-sivuiltaan.

Käytämme Google Analyticsia ja muita analytiikkatyökaluja, jotta voimme parantaa sivustoamme ja palvelujamme. Saadaksesi lisätietoa Google Analyticsista, käy osoitteessa https://www.google.com/analytics.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen.